"Γνωρίστε" τις τρεις νέες υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν με τον συνδυασμό "Μαζί για τα Χανιά" με επικεφαλής τη Νάνσυ Αγγελάκη

Γιάννης Βούτας

Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε σε έναν Δήμο πλούσιο σε  πολιτιστική κληρονομιά και φυσική ομορφιά, χαρακτηριστικά που του δίνουν ιδιαίτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Ωστόσο, τα τελευταία πέντε χρόνια ο Δήμος Χανίων, έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του, έχει παραμεληθεί σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς. Οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, απαιτούν αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφορών. Αποτελούν παράλληλα μία μοναδική ευκαιρία, για να πάει ο Δήμος μας μπροστά και να τεθεί σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης, όπως του αξίζει.

Στη βάση δύο αρχών, της αξιοπιστίας των λόγων και της αποτελεσματικότητας των έργων, συστρατεύομαι με την υποψήφια δήμαρχο Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη, η οποία, έχει αποδείξει όλα τούτα τα χρόνια από τις θέσεις ευθύνης που έχει βρεθεί, ότι μπορούμε, όλοι εμείς οι δημότες να εμπιστευόμαστε. Για να μην μένουν οι δεσμεύσεις μόνο στα χαρτιά, αλλά να γίνονται πράξεις. Με την συνεργασία της κοινωνίας μας, να δώσουμε νέα πνοή στα Χανιά μας.

Νίκη Ψυλλάκη

Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό της εξαίρετης υποψήφιας Δημάρχου Χανίων, Νάνσυ Αγγελάκη, κατόπιν προσκλήσεώς της, την οποία θεωρώ άκρως τιμητική προς το πρόσωπό μου, όντας Χανιώτισσα κι έχοντας αγάπη, μεράκι και διάθεση προσφοράς στον τόπο που με ανέθρεψε και με ανέδειξε.

Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και με χρόνια εμπειρίας, επιθυμώ να προσφέρω τις όποιες δυνάμεις διαθέτω προς το κοινόν όφελος, μαζί με τους συνυποψηφίους μου, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης υποψήφιας Δημάρχου Νάνσυς Αγγελάκη. 

Προτεραιότητά μας είναι η κοινωνία, ο πολίτης και οι ανάγκες που καθημερινά αυξάνονται και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η υλοποίηση των στόχων μας, τίθεται σε άμεση προτεραιότητα.

Συμπορεύομαι λοιπόν με αίσθημα ευθύνης και σιγουριάς, πως με την καθοδήγηση στο τιμόνι της Δημαρχίας, της έμπειρης πολιτικού μηχανικού Νάνσυς Αγγελάκη, τα Χανιά μας θα δουν καλύτερες ημέρες, εφευρίσκοντας λύσεις στα όσα προβλήματα προκύπτουν σε όλους τους τομείς.

Η χαρισματική προσωπικότητα και η εξαίρετη επιστημονική κατάρτιση της υποψήφιας Δημάρχου Νάνσυς Αγγελάκη, υπόσχονται την επίλυση, την πραγμάτωση, την κοινητοποίηση των δυνάμεων εκείνων, οι οποίες είναι ικανές να βοηθήσουν, να συνδράμουν και να υλοποιήσουν όλα όσα είναι απαραίτητα, ώστε να φέρουμε τον Δήμο μας πιο ψηλά. Με πολίτες που να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι, πως μία ηγέτης στο Δήμο, όπως η Νάνσυ Αγγελάκη, θα οδηγήσει γερά το τιμόνι προς την κατεύθυνση της προόδου και της ευημερίας. Μαζί για τα Χανιά.  

Τζωρτζάκης Λεωνίδας

Καθημερινά τα τελευταία χρονιά φίλοι και γνωστοί που συναντώ στο δρόμο, στο καφέ , στα μαγαζιά με ρωτούν σχεδόν τα ίδια πράγματα. Ερωτήματα που αφορούν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας με το δήμο με τις υπηρεσίες του αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να αλλάξει αυτή η κατάσταση … 

Για αυτούς τους λογούς αποφάσισα να μη μένω πια αμέτοχος!

Αποφάσισα να ενεργοποιηθώ, ως οφείλει κάθε ευσυνείδητος πολίτης! Με συνοδοιπόρο λοιπόν τη Νάνσυ Αγγελάκη, υποψήφια Δήμαρχο Χανιών, μια αξιόλογη γυναικά που έχει δώσει δείγματα γραφής στο δήμο χανιών θα δώσουμε τη μάχη για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα αυτού του τόπου, για όλους τους πολίτες για όλους μας!! Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με την Νάνσυ Αγγελάκη!!


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook