Σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων στον Νομό Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν την, Τετάρτη 3 Απριλίου, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ – Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής. 

Συγκεκριμένα, οι κ. κ. Αυγενάκης και Καραμανλής το πρωί της Τετάρτης θα μεταβούν στις νέες εγκαταστάσεις των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, όπου θα συνομιλήσουν με την διοίκηση και τους εργαζόμενους. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει συνάντηση με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Ν. Ηρακλείου με το συνδυασμό του Αλ. Μαρκογιαννάκη, στο Ηράκλειο.

Αργότερα, ο Γραμματέας της ΝΔ και ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του Κόμματος θα μεταβούν στην Αγία Βαρβάρα, όπου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσσαρά, και θα ενημερωθούν από τους υπεύθυνους για την πορεία του έργου. 

Ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Καραμανλής βρίσκονται ήδη από σήμερα, Τρίτη, στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τις Υποδομές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις  7:00μ.μ., στο  Ntoré Gastronomy & Symposia (αίθ. Symposia IΙ, 5ος όροφος) Πλατεία Ελευθερίας 29, στο κέντρο του Ηρακλείου

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Τρίτη 2/4

7.00μμ: Παρουσίαση Προγράμματος ΝΔ για τις Υποδομές, στο Ntoré Gastronomy & Symposia (αίθ. Symposia IΙ) Πλ. Ελευθερίας 29, Ηράκλειο.

Τετάρτη 3/4

9.15 πμ: Επίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου (Συγκρότημα Αθηνά) Λ. Ικάρου 9, Ηράκλειο.

10.30πμ: Συνάντηση με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ν. Ηρακλείου με το συνδυασμό του Αλ. Μαρκογιαννάκη, στο Ηράκλειο.

12.30μμ: Επίσκεψη στο εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο – Μεσσαρά, Αγ. Βαρβάρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook