Η Ακαδημία του Πλατανιά πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα την ετήσια γιορτή της, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας Γκοτ, Μποσέτι και Μιγκέλ. 

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Το αύριο της ομάδας μας, συγκεντρώθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου στο φιλόξενο χώρο του καφέ “Αυροφίλητον” όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του ΑΟ Πλατανιά.

Το παρόν, εκτός από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, τους προπονητές και τα δεκάδες παιδιά, έδωσε και αντιπροσωπεία της πρώτης ομάδας, αποτελούμενη από τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη και τους παίκτες μας, Τάρικ Μποσέτι, Γκοτ και Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Πλατανιά, κ.Απόστολος Παπαδάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και καλή πρόοδο των παιδιών στα σχολεία τους.

Από την πλευρά τους οι παίκτες μιλώντας στα παιδιά τόνισαν ότι είναι σημαντικό ο αθλητισμός να συνδυάζεται με καλές επιδόσεις στα μαθήματα, ενώ πρόσθεσαν ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά προκειμένου να πετύχει κάποιος τους στόχους που θέτει, καθώς το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές που στάθηκαν τυχεροί, παρέλαβαν τα δώρα τους από τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοιράζοντας παράλληλα αυτόγραφα.

Το ΔΣ του ΑΟ Πλατανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πολύτιμη συμβολή τους ιδιοκτήτες του “Αυροφίλητον” για τη φιλοξενία, την Αρτοποιεία Κοντεκά για τις βασιλόπιτες, την ΠΑE Πλατανιάς για την παρουσία της και την προσφορά των δώρων, καθώς και την εταιρία ένδυσης Luanvi.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook