Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση για τοποθέτηση σε απομακρυσμένα Ιατρεία πτυχιούχων ιατρικής που υπηρετούν την θητεία τους

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση των αναπληρωτών Υπουργών Υγείας και Άμυνας, ορίζει την τοποθέτηση 11 οπλιτών θητείας πτυχιούχων ιατρικής και μέχρι το τέλος της θητείας τους, σε Περιφερειακά Ιατρεία του Υπουργείου Υγείας σε άγονες, απομακρυσμένες και προβληματικές περιοχές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του αναπληρωτή Υπ. Υγείας Παύλου Πολάκη πρόκειται για το Περιφερειακό Ιατρείο της Γαύδου (Κ.Υ. Καντάνου) και για το Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Γαλατά, τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία Χάλκης, Κουφονησίων, Φούρνων και Κάσου, τα Περιφερειακά Ιατρεία Κροκυλείου (ΚΥ Λιδωρικίου), Παλαιοκάτουνας (ΚΥ Δυτ. Φραγκίστας), Κερασοχωρίου (ΚΥ Δυτ. Φραγκίστας), Περδικακίου (ΚΥ Χαλκιόπουλων), και Τήλου.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται  ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο προχώρησε στην ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου και την έγκριση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για την προμήθεια 19 σύγχρονων Αξονικών Τομογράφων για τις ανάγκες 19 νοσοκομειακών μονάδων ανά την επικράτεια, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 10.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook