Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

Η Διεύθυνση  Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.ΠΠ.  στο  πλαίσιο του Προγράμματος  Πρόληψης και Αγωγής Υγείας  , πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάριο  με τίτλο “Ψυχοεκπαίδευση Οικογενειακών Φροντιστών, Εθελοντών  και Επαγγελματιών υγείας ανοϊκών ασθενών”. 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο   απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας , σε Φροντιστές Ατόμων Τρίτης Ηλικίας  καθώς και σε  Εθελοντές  υγείας .

Στόχος του  σεμιναρίου είναι  η έγκυρη ενημέρωση   για τις ανοϊκές νόσους,  με σκοπό τόσο την εκπαίδευση και την στήριξη των καταρτιζομένων  όσο και τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής των ασθενών .

Το σεμινάριο εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί από την κ. Άννα Παγοροπούλου, Επίκουρος Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στις 5 και 6 Απριλίου ώρα 9:30πμ -12:30 μμ στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων . 

Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση του Κέντρου Ημέρας Alzheimer  και Συναφών Διαταραχών Χανίων. Εισηγήτρια η κ. Μαρία Γλυνιαδάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθούν Πιστοποιητικά παρακολούθησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κοινωνική Υπηρεσία του ΔΟΚΟΙΠΠ  στα τηλ 2821341628 -2821341630.

Το αναλυτικό πρόγραμμα


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook