Ένα μαρτύριο ζούσε μία 25χρονη Βουλγαρικής καταγωγής, στο Ηράκλειο, καθώς ο σύντροφος της μαζί με συγγενείς του την εξέδιδαν

Στο φως έρχονται συνεχώς νέες πληροφορίες για τα βασανιστήρια τα οποία περνούσε η νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα άτομα, την κλείδωναν σε ένα δωμάτιο, την χτυπούσαν και την ανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες επί πληρωμή. 

Χθες το μεσημέρι, οι άνδρες της Αστυνομίας, μτέβησαν στο σπίτι όπου έμεναν και οι τέσσειρις αλλοδαποί και προέβησαν στη σύλληψη τους με την κατηγορία για σωματεμπορία κατά συναυτουργία.

Οι τέσσερις, αλλοδαποί Βουλγαρικής υπηκοότητας, (δύο άνδρες ηλικίας 35 και 29 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 55 και 32 ετών) φαίνεται ότι είχαν στήσει “επιχείρηση” σωματεμπορίας, σε βάρος της 25χρονης. 

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 35χρονος μαζί με τους τρεις αλλοδαπούς (29χρονο, 55χρονη και 32χρονη) από κοινού, εξανάγκαζαν 25χρονη αλλοδαπή (παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα) να εκδίδεται και να επαιτεί, με την απειλή και χρήση βίας απειλώντας την ταυτόχρονα κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας, προσποριζόμενοι τα οικονομικά οφέλη. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook