Ο γνωστός σε όλους τους Χανιώτες τ. Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Αρτέμης Κουτσαυτάκης, γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται ο Δήμος και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Άρη Παπαδογιάννη.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος θα είναι στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, ο κατά πολλούς επιτυχημένος πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Αρτέμης Κουτσαυτάκης.

Σε ανάρτηση του στα social media, δηλώνει την συμμετοχή του με την παράταξη “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας” και τον Άρη Παπαδογιάννη και ξεκινά με πολύ χιουμοριστικό τρόπο:

“Μάθαμε ότι ένας γείτονας δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Πέσαμε από τα σύννεφα. Είναι το καλύτερο παιδί. Δεν το είχαμε υποψιαστεί!”

Στην συνέχεια, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του επικεφαλής υποψήφιου Δημάρχου Άρη Παπαδογιάννη για να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Νέας Κυδωνίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του:

Μάθαμε ότι ένας γείτονας δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Πέσαμε από τα σύννεφα. Είναι το καλύτερο παιδί. Δεν το είχαμε υποψιαστεί!

Φίλες και φίλοι,

Το παραπάνω χιουμοριστικό κείμενο που μας προκαλεί άφθονο γέλιο στα κοινωνικά δίκτυα δεν παύει να είναι σχεδόν μια πραγματικότητα. Όχι τόσο για την πληθώρα των υποψηφίων όσο για το γεγονός ότι άξιοι και δυναμικοί άνθρωποι, με ώριμη σκέψη και γνώσεις γύρω από τα προβλήματα του δήμου μας, απέχουν συνειδητά από τα κοινά.

Πιστεύοντας βαθιά ότι ως ενεργοί πολίτες οφείλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ο καθένας από το μετερίζι του ώστε να συμβάλουμε στην βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Άρη Παπαδογιάννη για την συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Κυδωνίας. Η απόφασή μου δεν σας κρύβω ότι είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού στον οποίο υπερίσχυσε η σταθερή μου θέση ότι το πρώτο βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα κοινά.

Θεωρώ, πως προτεραιότητα πρέπει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, ώστε μέσα από έναν εμπνευσμένο και ταυτόχρονα εφικτό σχεδιασμό να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Χανίων και οι δημότες. Εσείς.

Οι διοικητικές θέσεις που κατείχα επί πολλά χρόνια, ως Διοικητής – Διευθυντής καίριων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στο νομό μας, (πρώην ΕΙΔΑΣΥΔΕ-ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΝΙΩΝ), καθώς και η συνεργασία με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζω αρκετά από τα καθημερινά προβλήματα του Δήμου για τα οποία μπορούμε και πρέπει να δώσουμε λύσεις. Για αυτά τα καθημερινά θέματα που τόσο επηρεάζουν την ποιότητα ζωής μας, ζητώ να με στηρίξετε με τη ψήφο σας.

Η συμμετοχή μου ξεπερνά ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως στόχο και σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίζω καθημερινά με καθαρό, έντιμο και αξιοπρεπή λόγο.

Η συμπόρευση μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο και πάνω απ’ όλα άνθρωπο Άρη Παπαδογιάννη, έγινε για τους παρακάτω σημαντικούς λόγους.
Θεωρώ ότι ο Άρης Παπαδογιάννης είναι ένας άνθρωπος ανήσυχος, διορατικός και απαιτητικός. Με χρόνια παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση και με βαθιά γνώση όλων των δεδομένων. Έχει θέσει ως στρατηγικό του στόχο, μαζί με όλους εμάς, την άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και αυτό, αυτή τη φορά δεν θα ένα μείνει κενό γράμμα.

Θα εργαστούμε όλοι μαζί, για όλα αυτά που μας ενοχλούν και εξαφανίζουν το καθημερινό χαμόγελό μας. Για καλύτερους δρόμους, προσπελάσιμα πεζοδρόμια, περισσότερο πράσινο, λειτουργικά πάρκα για τα παιδιά μας, ανοικτές διαβάσεις ΑμεΑ και πεζών, καθαριότητα και αποχετευτικά και αντιπλημμυρικά έργα που τόσο ανάγκη τα έχει η πόλη μας. Με λίγα λόγια, θα δώσουμε την μάχη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για το καθημερινό χαμόγελο όλων των δημοτών.

Άφησα τελευταίο ένα θέμα, όχι λιγότερο αλλά εξίσου σημαντικό, το οποίο κρίνω ότι καταδεικνύει τον πολιτισμό και την ευαισθησία μιας κοινωνίας: τη μέριμνα και την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Κάποιοι συντοπίτες μας ίσως, μέσα από δημοσιεύσεις αλλά και τη γενικότερη δράση μου, γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια συμμετέχω ενεργά και πολλαπλά, είτε ως μέλος του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου, είτε μεμονωμένα ως απλός φιλόζωος μαζί με άλλους συμπολίτες μας, που καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους για τα αδέσποτα.

Όπως είναι ευνόητο η παρουσία και μόνο των φιλοζωικών σωματείων δεν επαρκεί, αν ο Δήμος δεν αναλάβει τις δικές του υποχρεώσεις, αφενός απέναντι στους δημότες που πολλές φορές διαμαρτύρονται για ατυχή περιστατικά με αδέσποτα και αφετέρου για την προστασία και διαχείριση των ίδιων των αδέσποτων ζώων.

Κλείνοντας, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι η πόλη μας δεν παύει να είναι όμορφη, με φυσικό κάλος και πολιτιστική κληρονομιά. Ταυτόχρονα είναι και τόπος προορισμού χιλιάδων επισκεπτών.

Στόχος είναι να γίνει πόλη-πρότυπο. Σε αυτό πρέπει να αφιερωθούμε, χωρίς αντιδικίες και με αγαστή συνεργασία μεταξύ μας. Άλλωστε ότι προσφέρει ο καθένας μας στον τόπο του μένει για τα παιδιά μας, μένει για τις επόμενες γενιές.

Καλή επιτυχία στον κάθε συμπολίτη μας που μέσα από τα κοινά επιθυμεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της όμορφης αυτής πόλης.

Η Απάντηση… Τα Χανιά μας!

Αρτέμης Κουτσαυτάκης , υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Κυδωνίας με τον Άρη Παπαδογιάννη.

Ο Αρτέμης Κουτσαυτάκης είναι υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., παντρεμένος με την Αντωνία Παπαδάκη υπάλληλο των ΣΥΝ.ΚΑ και έχουν δυο γιους. Το Σπύρο που δίνει τον αγώνα του ως ΑμΕΑ με την αμέριστη υποστήριξη και αγάπη της οικογένειας, και το Μάνο που είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και κάνει το μεταπτυχιακό του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Υπηρέτησε ως διοικητής σχεδόν σ’ όλες τις Υπηρεσίες του νομού και διακρίθηκε ιδιαίτερα για τις μεγάλες επιτυχίες του στην πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών κατά τη μακρά θητεία του ως Διευθυντής της Υποδ/νσης Ασφάλειας Χανίων.

Λόγω του πλούσιου βιογραφικού του, εκπροσώπησε το 2011 την ΕΛ.ΑΣ. στη διεθνή συνάντηση αρχηγών που έγινε στο Σικάγο των Η.Π.Α.

Μετά την αποστρατεία του ασχολείται ως ενεργός πολίτης με κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, ενώ ως μέλος του Δ.Σ. φιλοζωικού σωματείου και εθελοντής φιλόζωος αναπτύσσει καθημερινά πλούσια δράση.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook