Στο Κεντρί βρέθηκε εχθές το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Ύδρευσης-Άρδευσης κ. Μιχάλη Καβουσανό, για να επισκεφτεί το σημείο όπου θα ξεκινήσει άμεσα να υλοποιείται ένα έργο ύδρευσης απαραίτητο για την περιοχή.

Συγκεκριμένα πρόκειται να τοποθετηθούν νέοι σωλήνες ύδρευσης μήκους 4 χιλιομέτρων για τη μεταφορά νερού ύδρευσης από την περιοχή “Καμένη” του οικισμού Κεντρί όπου υπάρχει δεξαμενή 300 κυβικών μέτρων και εδώ και πολλά χρόνια παραμένει ασύνδετη. 

Επιπλέον, θα κατασκευαστεί νέο αντλιοστάσιο και θα εγκατασταθεί νέο αντλητικό συγκρότημα πλήρως αυτοματοποιημένο.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος:

«Μετά το προηγούμενο έργο ύδρευσης στο Κεντρί όπου εγκαταστάθηκε σύγχρονο αντλητικό συγκρότημα και τοποθετήθηκε αγωγός ύδρευσης μήκους 2 χιλιομέτρων προχωράμε σε ένα δεύτερο αναγκαίο έργο στην περιοχή.

Έπειτα από τον λεπτομερή σχεδιασμό από τις υπηρεσίες του Δήμου υλοποιούμε ένα νέο έργο ύδρευσης που χρόνια ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε μεγάλες ποσότητες νερού ύδρευσης για το Κεντρί και να  απομακρύνουμε την παλιά δεξαμενή από τον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου.

Το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα ώστε να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και να προσφέρει άμεσα τα οφέλη του στους δημότες.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook