Ο Κώστας Χιωτάκης, ανακοίνωσε με δήλωσή του, την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χανίων, με το συνδυασμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, στο πλευρό του Νίκου Βουρλάκη.

Ο κ. Χιωτάκης αναφέρει:

Γεννήθηκα και ζω στα Χανιά, όπου έχω σπουδάσει, έχω κάνει τη στρατιωτική μου θητεία, εργάζομαι και έχω παντρευτεί. Στα 38 χρόνια της ζωής μου έχω δει αρκετές αλλαγές στην πόλη, άλλες προς το καλύτερο και άλλες προς το χειρότερο. Όπως και άλλοι πολίτες των Χανίων, έτσι κι εγώ θα ήθελα να προτείνω τρόπους που θα τα μετατρέψουν σε μία ομορφότερη πόλη, προσβάσιμη σε όλους, η οποία θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της. Θα ήθελα τα Χανιά να γίνουν μία πόλη που θα επιτρέπει σε κάθε άνθρωπο να ζει με αξιοπρέπεια, στολισμένη με έργα τέχνης, γεμάτη με αθλητικές, καλλιτεχνικές και κάθε είδους άλλες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, και που θα σέβεται και θα αναδεικνύει τα ιστορικά κτήρια και τα αρχαία μνημεία.

Για αυτόν τον λόγο, θα στηρίξω για δημαρχο Χανίων  τον Νίκο Βουρλάκη.

Γιατι  η Λαϊκή Συσπείρωση ειναι το ψηφοδέλτιο  που μπορει να δωσει ελπιδα  και προοπτική  και ειναι τιμη μου που συντάσσομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε αυτο το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται απο το ΚΚΕ και  που δεν διακρίνει τους ανθρώπους σε πολίτες διαφορετικών κατηγοριών και αξίας

Χιωτάκης Κώστας του Ανθούση,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook