Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών 

Συνελήφθησαν, χθες μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες μετά τα μεσάνυχτα οι δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να διαρρήξουν επιχείρηση 68χρονης ημεδαπής, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθη ο 23χρονος

Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 25χρονος κατά το χρόνο που είχε διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί σε προγενέστερο χρόνο είχαν διαπράξει ακόμα τέσσερις απόπειρες κλοπών

Ακολούθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου έρευνες στις οικίες των δύο δραστών κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχεθήκαν στην οικία του 25χρονου κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονικός υπολογιστής και πληκτρολόγιο την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook