Στην εποχή μας τα κοινωνικά δίκτυα ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και σχεδόν κάθε μέρα όλο και κάποια πρόσκληση για κάποιο κοινωνικό δίκτυο θα δεχτείτε, ενώ οι περισσότεροι από μας έχουν τουλάχιστον δύο σε όλα αυτά τα κοινωνικά δίκτυα.

Συχνά, η διαχείριση αυτών των δικτύων είναι σχεδόν αδύνατη σε περίπτωση που πραγματικά ενδιαφέρεσαι να είσαι ενημερωμένος για όλους και όλα, έτσι ήταν λογικό να κάνουν την εμφάνισή τους εφαρμογές και υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να τα διαχειριστείτε όλα από μία και μόνο πλατφόρμα.

Το Life Stream, είναι μία νέα στο συγκεκριμένο χώρο υπηρεσία που αναπτύχθηκε από το Bloop για τους χρήστες των iOS συκευών και Mac. Το ποτάμι της ζωής, όπως είναι η μετάφρασή του στα ελληνικά, επιχειρεί να ενσωματώσει όλα τα κοινωνικά δίκτυα μέσα σε μία και μόνο ροή νέων.

Επί του παρόντος, η Stream Life υποστηρίζει τα Facebook, Twitter, MySpace, YouTube, Google Buzz, Instagram, Flickr, Gowalla, Foursquare, LinkedIn, και Gmail, όμως η Bloop έχει υποσχεθεί την ένταξη ακόμα περισσότερων δικτύων, καθώς συνεχίζεται η ανάπτυξή του.

Ωστόσο είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Life Stream δεν υποστηρίζει αναρτήσεις στους λογαριασμούς σας μιας και είναι αποκλειστικά για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στους λογαριασμούς σας σε κοινωνικά δίκτυα, όμως επιτρέπει τον σχολιασμό σε αναρτήσεις.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook