Την υποψηφιότητα της με την παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη, “Η απάντηση τα Χανιά μας”, ανακοίνωσε σήμερα η Κατερίνα Δ. Μπικάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα συμπορευτώ για ακόμα μια φορά με τον Άρη Παπαδογιάννη. Έναν άνθρωπο που όσα χρόνια τον γνωρίζω, δεν παρέκλινε ποτέ από τις αρχές και τις αξίες του και έμεινε συνεπείς σε αυτές. Τίμησε τη ψήφο των Χανιωτών από όποια θέση και αν αυτοί τον έταξαν και εξακολούθησε ανεξαρτήτως συγκυριών να παραμείνει καθαρά αυτοδιοικητικός. Η εμπειρία και οι γνώσεις του πολύτιμες για τα Χανιά του αύριο.

Μιας οπό τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, έμεινε επαναπαυμένη στη φυσική της ομορφιά, δεν τη προστάτευσε και δε την ανέδειξε όπως της άρμοζε. Μιας πόλης που έχει όλες τις προδιαγραφές να καταστεί κέντρο πολιτισμού της Μεσογείου, όμως έμεινε πίσω, την ώρα που άλλες πόλεις έκαναν άλματα μπροστά.

Μιας πόλης που δυστυχώς δεν αφουγκράστηκε τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών της. Δε χωρούν άλλες αναβολές. Αυτά και πολλά άλλα ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσουμε με μια νέα οπτική, πιο άμεση και πιο αποτελεσματική.

Δε θα κάνω λόγο και αναφορά, περί οράματος και αισθήματος ευθύνης μου γιατί στα Χανιά μας, οι πιο πολλοί από εμάς, γνωριζόμαστε με το μικρό μας όνομα. Τα δείγματα γραφής μας, τα δίνουμε διαχρονικά και καθημερινά με τη προσφορά και τη παρουσία μας. Για αυτά και για το τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον θα κριθούμε και την 26η Μαΐου. Για αυτά ζητώ να κριθώ και εγώ προσωπικά”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook