Ο Βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης με δήλωση του σχολίασε την παραίτηση του Γιάννη Παυλιδάκη.

Στην δήλωση του ο κύριος Μιχελογιαννάκης πλέκει το εγκώμιο του πρώην, πλέον, συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου ενώ στο τέλος αυτής τον καλεί να κατονομάσει εκείνους που κατηγορεί για την προσωπική του σπίλωση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσω δημόσια τις απόψεις μου, μιας και δημόσια έστειλε την παραίτησή του ο σύντροφος Παυλιδάκης.

Επί των ημερών του, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε δύο βουλευτικές εκλογικές αναμετρήσεις, με μεγάλο ποσοστό.

Επί των ημερών του, ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε μεγάλο ποσοστό στο δημοψήφισμα του 2015.

Επί των ημερών του, ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε αξιόλογα ποσοστά στην αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση.

Διαχειρίστηκε με σοβαρότητα και πολιτικό πολιτισμό τη διάσπαση του κόμματος.

Δούλεψε και πραγματοποίησε πολλές επισκέψεις σε όλη την Π.Ε. Ηρακλείου, για την εύρεση υποψηφίων στους Δήμους του Ηρακλείου.

Αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα του κ. Τσίπρα στο Ηράκλειο –η οποία οφείλει να μην είναι μόνιμη, αλλά ανάλογα με την εκάστοτε πολιτική συγκυρία- θα είχαμε 4 ηρακλειώτες βουλευτές, επί των ημερών του.

Συμμετείχε με επιτυχία σε κομματικές και μη, διεργασίες και εκδηλώσεις, πάντα με χρήσιμο αποτέλεσμα.

Το μόνο μεμπτό που μπορεί κάποιος να του καταλογίσει, μιας που εκφράστηκε δημόσια, είναι ότι πρέπει να κατονομάσει, έστω κομματικά, από πού δέχτηκε τη σπίλωση και την απαξίωση. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να γίνει κατανοητή η κίνησή του,  ώστε και να αλλάξει στάση η Αθήνα, αλλά και οι σύντροφοι, που μπορεί –ακόμα και άθελά τους- να τον αδίκησαν, να συναισθανθούν τα προβλήματα που δημιούργησαν. Η δε συμπεριφορά των βουλευτών οφείλει να είναι στηρικτική, αμφίδρομα με το κόμμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook