Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανό της Football League τιμώρησε με επτά αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Νίκο Κουσκουνά!

Η πλευρά της χανιώτικης ομάδας όχι μόνο δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει αναβολή στην υπόθεση και να πάρει παράταση λίγων ημερών για να απολογηθεί ο έμπειρος επιθετικός, αλλά είδε η τιμωρία του να ξεπερνάει το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα των 4 ή 5 αγωνιστικών. 

Υπενθυμίζεται ότι ο διαιτητής Δραγάτη εξαντλώντας την αυστηρότητά του έδειξε κίτρινη στον Κουσκουνά για καθυστέρηση στο 94′ με την Κέρκυρα, όταν μετά το γκολ της ομάδας του, κι ενώ βρίσκονταν δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και δε γινόταν να συνεχιστεί έτσι το ματς, αυτός κλώτσησε εκτός αγωνιστικού χώρου τη μία. Με το που αντίκρισε την κάρτα ο έμπειρος επιθετικός βγήκε εκτός εαυτού για να ακολουθήσει η δεύτερη κίτρινη και στη συνέχεια η φραστική του επίθεση στον ρέφερι. 

Η ανακοίνωση της Football League έχει ως εξής:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ποινή επτά (7) αγωνιστικών και χρηματική ποινή ύψους 170 ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, 16/3/2019)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook