Δραματικές ώρες έζησε μια 85χρονη  γυναίκα από το Ρέθυμνο όταν δύο άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της και της επιτέθηκαν προκειμένου να τη ληστέψουν.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ηλικιωμένη γυναίκα, το βράδυ της Κυριακής οι δύο άντρες έσπασαν το παράθυρο του ισογείου και μπήκαν στο σπίτι της με σκοπό να τη ληστέψουν.

Ο ένας από αυτός την ακινητοποίησε, της έκλεισε το στόμα ενώ μάλιστα δε δίστασε να την χτυπήσει  με γροθιές στο πρόσωπο όταν εκείνη έντρομη προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του αδίστακτου άντρα.

Ο δεύτερος της παρέας  την ίδια ώρα έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι της ηλικιωμένης ωστόσο δεν βρήκε κάτι πολύτιμο και έτσι οι επίδοξοι ληστές έφυγαν άπραγοι αφήνοντας ωστόσο τραυματισμένη την 85χρονη.

Γείτονες άκουσαν τις εκκλήσεις της για βοήθεια και κάλεσαν τις αρχές ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύεται σοκαρισμένη με ελαφρά τραύματα.

Να σημειωθεί ότι τα περιστατικά επίθεσης σε βάρος ηλικιωμένων έχουν αυξηθεί πανελλαδικά δραματικά καθώς επίσης και η αγριότητα με την οποία  άγνωστοι επιτίθενται σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook