Έχετε πάει ποτέ σε δημόσιο θέαμα φτωχού περιεχομένου όπου θέλεις να φύγεις από την αρχή αλλά όλοι σου λένε, κάτσε λίγο ακόμα, το καλό είναι στο τέλος;

Κάπως έτσι βλέπω τις τρομερές αυτές φυσιογνωμίες και τα πολιτικά  ραμολί τύπου Τζουμάκα και Ραγκούση ( που ακόμα και το ότι κατάλαβαν τελευταίοι που γινόταν το party τα τελευταία χρόνια προδίδει το προφίλ τους… ) είδαν φως και μπήκαν. Και βέβαια από αυτές τις παραστάσεις δεν θα μπορούσαν να λείψουν ούτε οι τεράστιες αυτές φυσιογνωμίες γυρολόγων της ΔΗΜΑΡ, που φυλάνε κατουρημενες ποδιές για μια θέση στον ήλιο.

Τώρα λοιπόν όπου σύμφωνα με το σενάριο θα θάψουν τον πεθαμένο πλούσιο μακαρίτη είπαν κι αυτά τα κακορίζικα να φανούν μπας και πέσει κάνα κολυβο απ τα δυνατά σαγόνια των συντρόφων κι αρπάξουν κι αυτά το κάτι τι τους.

Τώρα λοιπόν που θα βλέπαμε τα μεγάλα show που μας επεφύλαξε ο πονηρός σεναριογράφος με όλα αυτά τα ταλέντα επί σκηνής και θα επιβεβαιωναμε ότι τα καλά είναι στο τέλος… Ο παραγωγός ταινιών γέλιου και ψέματος, ο προφεσόρ της ψευτιάς και της κοροϊδίας, μαζεύει σιγά σιγά τα τελευταία πούρα που του έμειναν από το δώρο του διωγμένου και εξαφανισμένου συνεταίρου του και αποχωρεί.

Εν τω μεταξύ αν κάποιοι από σας ακόμα το σκέφτονται βουρ. Τρέξτε… Όλο και κάτι θα προλάβετε. Οι παραστάσεις για λίγο ακόμα συνεχίζονται…αλλά  μοιράζουν ακόμα ότι μπορούν για να φτάσουν λίγο παρακάτω οπότε πάντα υπάρχει χώρος για λιγούρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook