Το Ηράκλειο… τρέχει σήμερα καθώς συμμετέχει για 7η συνεχόμενη χρονιά στο “Run Greece” που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, και τη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το δήμο Ηρακλείου, και τη συνεισφορά πολλών εθελοντικών φορέων και οργανώσεων.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί  για τον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, για την εξής διαδρομή:

Εκκίνηση από την οδό Σπύρου Μουστακλή (νότια πλευρά του Παγκρήτιου Σταδίου). Στη συνέχεια οι δρομείς εισέρχονται στην παραλιακή λεωφόρο και συγκεκριμένα στην οδό Ελ Βενιζέλου (πρώην Παναγιωτάκη) και στη συνέχεια στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς το “Τάλως”.

Επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, πριν τον κυκλικό κόμβο της οδού Γιαμαλάκη, γίνεται αριστερή αναστροφή και οι δρομείς επιστρέφουν με κατεύθυνση προς το Παγκρήτιο Στάδιο, πάλι μέσω των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου, Ελευθερίου Βενιζέλου και Σπύρου Μουστακλή. Οι δρομείς εισέρχονται στο Παγκρήτιο Στάδιο από τη Θύρα 9 (βορειοανατολική), διανύουν 300μ εντός του Σταδίου και εξέρχονται από το Στάδιο από τη Θύρα 13 (νοτιοανατολική). Στη συνέχεια διανύουν για ακόμα μια φορά την παραπάνω διαδρομή, εισέρχοται στο Παγκρήτιο Στάδιο πάλι από τη Θύρα 9 και τερματίζουν τον αγώνα μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο κέντρο της ευθείας των 100μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook