Οι καιρικές συνθήκες στα Χανιά δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του συναρπαστικού προημιτελικού, ανάμεσα στους Καπίρη και Θεοδώρου, στο "Χανιά όπεν 2019".

Η ενημέρωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Ο ΟΑΧ τα είχε προβλέψει… όλα στο τουρνουά “Χανιά όπεν 2019” που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του, εκτός από τον… καιρό! Δυστυχώς, η συνεχής βροχόπτωση έχει σαν αποτέλεσμα, οι δύο ημιτελικοί να έχουν καθυστερήσει να διεξαχθούν και συγκεκριμένα -Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος- θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (7/4) στις 9:30 το πρωί.

Υπό άλλες συνθήκες, το ζευγάρι του μεγάλου τελικού θα είχε ήδη προκύψει, ωστόσο η πολλή βροχή έχει συντελέσει τρεις φορές στην ματαίωση του προημιτελικού ανάμεσα σε Στ. Καπίρη και Λευτ. Θεοδώρου! Συγκεκριμένα, οι δύο αθλητές ξεκίνησαν να παίζουν την Παρασκευή και θα τελειώσουν την… Κυριακή, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι βρίσκεται προς το τέλος του.

Ο Θεοδώρου προηγείται με 4-3 (40-40) στο σημείο που διακόπηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με τα σετ να είναι μοιρασμένα (1-1) Ο Θεοδώρου προηγήθηκε με 6-4, για ν’ απαντήσει με 7-6(12) ο Καπίρης. Ουσιαστικά, γίνεται μια πραγματική μάχη ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς τενίστες για το ποιος από τους δύο θα περάσει στον ημιτελικό! Η δε μεταξύ τους τελική μονομαχία είναι προγραμματισμένη για τις 8:30 το πρωί, δηλαδή το τελευταίο μέρος του δικού τους παιχνιδιού θα αναδείξει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών που θ’ ακολουθήσει με αντίπαλο τον Β. Ζερβουδάκη, αφού ο άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα σε Καπόγιαννη–Ναούμ. Σε ό,τι αφορά τον μεγάλο τελικό στα μονά, αυτή τη στιγμή γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες, είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα την Κυριακή στον ΟΑΧ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Κυριακής είναι το εξής:

• 08:30 (συνέχεια προημιτελικού): Στ. Καπίρης – Λευτ. Θεοδώρου 1-1 (4-6, 7-6(12), 4-3)
• 09:30 (ημιτελικός): Στ. Καπίρης ή Λευτ. Θεοδώρου – Β. Ζερβουδάκης
• 09:30 (ημιτελικός): Χ. Καπόγιαννης – Σπ. Ναούμ
• 17:00 Τελικός.

Από εκεί και πέρα, ο Χάρης Καπόγιαννης επιβλήθηκε του Στέλιου Περδικογιάννη με 2-0 σετ, ενώ ο Σπύρος Ναούμ και ο Βίκτωρ Ζερβουδάκης επικράτησαν επίσης με 2-0 σετ των Θοδ. Καβάλλα και Χαρ. Φούζα αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών είναι τα εξής:

• Ναούμ Σπυρίδων (ΟΑ Χανίων) – Καβάλλας Θεόδωρος (ΓΣ Ηλιούπολης) 2-0 (6-3, 6-0)
• Ζερβουδάκης Βίκτωρ (ΟΑ Σούδας) – Φούζας Χαράλαμος (ΑΟ Πεύκης TIE BREAK) 2-0 (6-2, 6-1)
• Καπόγιαννης Χαράλαμπος (Ηράκλειο ΟΑΑ) – Περδικογιάννης Στυλιανός (ΟΑ Αθηνών) 2-0 (6-2, 6-1)
• Καπίρης Σταμάτης (ΑΟΑ Ηλιούπολης) – Θεοδώρου Ελευθέριος (ΑΟΑ Φιλοθέης)

ΤΑ ΔΙΠΛΑ

Στα διπλά, Καπίρης και Καπόγιαννης είναι ήδη στον τελικό αφού κέρδισαν με w.o. τους Κουτσοθανάση και Καβάλλα. Αντίπαλοί τους θα είναι το ζευγάρι ανάμεσα σε Ιατρόπουλο-Κυρίτση ή Θεοδώρου-Περδικογιάννη, που θα αγωνιστούν στον ημιτελικό.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook