Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης  Κουράκης συναντήθηκε, στα  γραφεία της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5» στην Πλατεία  Ελευθερίας, με τους  εμπόρους της “μικρής” οδού Έβανς.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι καταστηματάρχες εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την πορεία των έργων, τις  αδικαιολόγητες  καθυστερήσεις στην  ολοκλήρωσή τους και τόνισαν την αγωνία τους ακόμα και για την ίδια την επιβίωση των  επιχειρήσεών τους, μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον.

Ο κ. Κουράκης τους ανέπτυξε το ολοκληρωμένο σχέδιο της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5» για  την πόλη και κυρίως το όραμα για το ιστορικό κέντρο, συνδυάζοντας τις ιδιαιτερότητες της παλιάς πόλης με τις καλές πρακτικές που έχουν επικρατήσει σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του Εξωτερικού, με παρόμοια  δομή και προβλήματα.

Τους κατέστησε δε σαφές ότι θα τους στηρίξει και θα βοηθήσει ώστε να ολοκληρωθεί το έργο της ανάπλασης της πόλης του Ηρακλείου, την οποία  άλλωστε σχεδίασε και ολοκλήρωσε, τόσο ως προς τις μελέτες, ως και την εκτέλεση ενός μεγάλου μέρους των παρεμβάσεων, η  προηγούμενη δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τον κ. Κουράκη, τα έργα θα πρέπει να ολοκληρώνονται σε σύντομο χρόνο, ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία των κατοίκων, των καταστηματαρχών και των επισκεπτών της πόλης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook