Ανακοίνωση αναφορικά με τα απορρίματα και τα ογκώδη αντικείμενα που πετούνται τόσο από ιδιώτες όσο και από επιχειρήσεις, εξέδωσε ο δήμος Αποκορώνου, τονίζοντας ότι η καθαριότητα του περιβάλλοντος είναι θέμα πολιτισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει. 

Οι ανακαινίσεις ξενοδοχειακών  μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων όπως και κατοικιών και λοιπών ιδιωτικών χωρών  δημιουργούν ογκώδη απορρίμματα που δυστυχώς τα εναποτίθενται ανεξέλεγκτα σε διάφορες τοποθεσίες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται άσχημες εικόνες που υποβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν. 

Η υπηρεσία καθαριότητας  του Δήμου Αποκορώνου  σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής του Δήμου μας έχει θέσει σε λειτουργία  και στη διάθεσή των δημοτών  application – εφαρμογή  κι έχουμε παρακαλέσει όλους  σας να την χρησιμοποιούν.

Εναλλακτικά μπορείτε  να  ενημερώνετε  τον αντιδήμαρχο  καθαριότητας κ.  Κουκουρακη  στο τηλ θ944573801 ή στο Γραφείο  καθαριότητας. Ενημερώνουμε δε ότι συνεργεία  αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων τρείς φορές την εβδομάδα θα περνούν  από τις τουριστικές περιοχές και όχι μόνο  ,προκειμένου να εξαλειφθούν αυτές οι άσχημες εικόνες. Το καθαρό περιβάλλον είναι πολιτισμός και υπόθεση όλων μας.

Εξάλλου για την εικόνα των σκουπιδιών που αντικρίζουμε ευθύνη πρωτίστως έχει αυτός που τα δημιουργεί και όχι αυτός που δεν τα συλλέγει”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook