Το όνειρο της 2ης θέσης πλέον μοιάζει πιο πρόσιτο για τον Πλατανιά, με τον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα του θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους. 

Οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα έχουν ως εξής: «Ηταν μια μεγάλη νίκη σήμερα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ακόμη μια μάχη σε αυτό τον πόλεμο. Εδώ που φτάσαμε, κυνηγάμε το όνειρο… Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς και όσο περνούσε η ώρα, νομίζω, σπαταλήσαμε κι άλλες ευκαιρίες για να βάλουμε ένα δεύτερο τέρμα. Μετά οπισθοχωρήσαμε λίγο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα, ανέβασε λίγο την απόδοσή της και η Κέρκυρα, ωστόσο, δεν μας έκανε κάποια συγκεκριμένη ευκαιρία. Εμείς μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή, ξέραμε ότι θα βρούμε κενούς χώρους στην κόντρα και τελικά ήρθε το δεύτερο γκολ στο τέλος, από τον Ποζατζίδη κι εκεί, νομίζω, κρίθηκαν όλα. Συγχαρητήρια στην ομάδα, είμαστε μια οικογένεια κι αυτό φαίνεται και πιστεύω όλα τα παιδιά, το τιμ, οι προπονητές και ο πρόεδρος που είναι κοντά μας, έχουν πετύχει κάτι πολύ σημαντικό μέχρι τώρα».

Για το πόσο εφικτός είναι ο στόχος της δεύτερης θέσης: «Ξέρουμε όλοι ότι στη Β’ Εθνική δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Σε όποια έδρα κι αν πας πρέπει να δώσεις τα πάντα για να κερδίσεις. Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο, αλλά όλοι θα παίξουν μεταξύ τους στην ουσία. Εμείς έχουμε ακόμα δύο ντέρμπι, είναι τέσσερα ματς, είναι τελικοί και εμείς το μόνο που θα κυνηγήσουμε, είναι η νίκη. Κυνηγάμε το όνειρο, έχουμε κάνει μια εξαιρετική πορεία, θεωρώ. Ημασταν από τις πιο σταθερές ομάδες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσουμε τώρα το κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook