Ο Μανώλης Γλεντουσάκης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με την παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη ” Χανιά κοιτάμε μπροστά”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αναμφίβολα, η επαφή μας με τα κοινά είναι συνυφασμένη με τη μοίρα των κοινωνιών και την εκάστοτε πορεία τους. Αποτελεί την καθημερινή μας προσπάθεια, που ως κύριο και βασικό στόχο έχει να κάνει εφικτό το ευκταίο. Ο δρόμος αυτός είναι δρόμος ανηφορικός και δύσκολος. Απαιτεί ρεαλισμό, υπευθυνότητα και καθημερινή επαγρύπνηση.

Ως άνθρωπος είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την πόλη μας, τα Χανιά μας. Όχι γιατί την βλέπω ως μια τέλεια πόλη, αλλά γιατί βαθύτατα πιστεύω ότι αξίζει και μπορεί να έχει μια σταθερά καλύτερη πρόοδο και εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα γενιά δεν νοείται να μένει αμέτοχη και αδρανής σε οποιαδήποτε προσδοκία ανάπτυξης των δομών του κοινωνικού μας ιστού. Δεν μπορεί να ταυτίζεται με την αδιαφορία και τη στασιμότητα. Είναι η ώρα που πρέπει όλοι μας να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας. Είναι ώρα να αναζητήσουμε λύσεις για τα Χανιά μας μέσα από τη σύνθεση ιδεών αλλά και των ευκαιριών που υποχρεούμαστε οι ίδιοι άμεσα να δημιουργήσουμε.

Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη μοιράζομαι ένα κοινό όραμα. Να προχωρήσουμε σταθερά, αποφασιστικά και υπεύθυνα σε έναν ειλικρινή και τίμιο αγώνα, με σεβασμό και εκτίμηση προς κάθε υποψήφια αυτοδιοικητική σύνθεση. Για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας. Για τον Δήμο μας, με το βλέμμα μπροστά.

Μανώλης Γλεντουσάκης
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Μεσίτης Ακινήτων”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook