Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.ΠΠ.), στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρόληψης και Αγωγής Υγείας.

Η εκδήλωση έγινε το διήμερο (5 & 6/4/2019) σεμινάριο με θέμα: “Ψυχοεκπαίδευση Οικογενειακών Φροντιστών, Εθελοντών και Επαγγελματιών υγείας ανοϊκών ασθενών”, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Επαγγελματίες υγείας, φροντιστές ατόμων τρίτης ηλικίας και εθελοντές υγείας παρακολούθησαν το εν λόγω σεμινάριο, στόχος του οποίου ήταν η έγκυρη ενημέρωση για τις ανοϊκές νόσους, με σκοπό τόσο την εκπαίδευση και την στήριξη των καταρτιζομένων όσο και τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής των ασθενών .

Το σεμινάριο, τους συμμετέχοντες του οποίου καλωσόρισαν τόσο ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, όσο και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Μανούσος Φοβάκης, πραγματοποιήθηκε από την Άννα Παγοροπούλου, Επίκουρο Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Παράλληλα, έγινε παρουσίαση του Κέντρου Ημέρας Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Χανίων από τη Μαρία Γλυνιαδάκη, Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook