Τη Δευτέρα (08/04) στις 18:00 προγραμματίστηκε ο τελικός του “Χανιά όπεν 2019”, ανάμεσα σε Χάρη Καπόγιαννη και Βίκτωρα Ζερβουδάκη, μετά την αναβολή λόγω… καιρού.

Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (07/04), αλλά η βροχή δεν επέτρεψε στους δύο αθλητές να αναμετρηθούν. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με αντίπαλο τον… καιρό, ολοκληρώνεται το τουρνουά “Χανιά όπεν 2019”. Ο προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής, τελικός, ανάμεσα στο Χάρη Καπόγιαννη και τον Βίκτωρα Ζερβουδάκη αναβλήθηκε και για την ακρίβεια μεταφέρθηκε για τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.

Τότε, οι δύο αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τους λογαριασμούς τους, αλλά και να διεκδικήσουν το τρόπαιο του τουρνουά, με την ελπίδα οι καιρικές συνθήκες να ομαλοποιηθούν και να μπορέσει ο αγώνας να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οι δύο αντίπαλοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον ΟΑΧ, αλλά στο ζέσταμα προέκυψαν οι πρώτες ψιχάλες που αργότερα μετατράπηκαν σε βροχή και έτσι ήταν αναμενόμενο ο τελικός να μη διεξαχθεί.

Ο ΟΑΧ καλεί το φίλαθλο κόσμο του τένις να παρευρεθεί την Δευτέρα το απόγευμα στα γήπεδα του και να παρακολουθήσει τον τελικό απέναντι σε δύο σπουδαίους παίκτες!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook