Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στα νοτιοανατολικά Λευκά Όρη, στην διαδρομή Άγιος Ιωάννης – Σπήλαιο Κορμοκόπου, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την πλατεία του ορεινού χωριού Άγιος Ιωάννης Σφακίων και είναι στην αρχή κατηφορική σε καλογραμμένο μονοπάτι, ενώ στη συνέχεια θα γίνει λίγο ανηφορική μέχρι την επιβλητική σπηλιά του Κορμοκόπου. Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση θα γνωρίσουν την καταπράσινη αυτή περιοχή με τα υπέροχα δάση και θα απολαύσουν την ανοιξιάτικη φύση με την πλούσια βλάστηση στην ρίζα της Μαδάρας, ανάμεσα σε θεόρατα αιωνόβια πεύκα και κυπαρίσσια. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ζεστά ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:45 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 12/04. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Εμμανουέλλα Στρατουδάκη και Γεώργιος Βαμβακάκης.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook