Ο φυγάς που υποδύθηκε τον γιο της Τσοπέη και τον κουμπάρο του Μπάρκουλη

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τον επί 17 χρόνια φυγόδικο «τραγουδιστή» που ζούσε ζωή χαρισάμενη στην Κρήτη.

Έκπληξη και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση της σύλληψης φυγά, που βγήκε σαν κύριος από τις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη το 2002 και δεν επέστρεψε ποτέ εκεί μέχρι σήμερα. Στο μεταξύ ο 45χρονος άνδρας ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στην τοπική τηλεόραση του νησιού, ενώ επεχείρησε να «ανοίξει τα φτερά του» και ως τραγουδιστής.

Ο «φανταστικός» γιος βουλευτή έγινε τραγουδιστής

Ο πολυμήχανος φυγάς βρέθηκε στο κελί για απάτες, καθώς «δάγκωνε» τα θύματά του το '90 υποδυόμενος τον γιο βουλευτή. Η ιδιότητα του συγγενή ή πολύ στενού ανθρώπου επώνυμων προσώπων ήταν κάτι που έπαιζε στα δάχτυλα. Τα 17 χρόνια που βρισκόταν ελεύθερος παράστησε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη. Με την ιδιότητα του τελευταίου φαίνεται πως απέσπασε 100 ευρώ από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στο νησί.

Άλλωστε, είχε αποκτήσει και τη δική του εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, όπου και φιλοξένησε δεκάδες ονόματα της ελληνικής showbiz όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, ο μεγάλος του πόθος ήταν να γίνει γνωστός τραγουδιστής. Με το νέο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, που αποτέλεσε παράλληλα και κάλυψη για να γλιτώσει τη σύλληψη, ηχογράφησε τραγούδια που ανάρτησε στο YouTube. Παράλληλα πλάσαρε εαυτόν ως μάνατζερ άλλωνβρέθηκε στο κελί καλλιτεχνών, αμφότερα χωρίς επιτυχία.

iefimerida.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook