Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου πήρε θέση για το συμβάν με τους πυροβολισμούς στις Λίμνες Νεάπολης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, καταδικάζει το χθεσινό γεγονός κάνοντας λόγο για “συμπεριφορές που δεν έχουν θέσει στην κοινωνία” ενώ υπογραμμίζει ότι “πρέπει να εφαρμοστεί η νομοθεσία και να εξαλειφθεί η ατιμωρησία”.

Υπενθυμίζουμε πως χθες το πρωί στην περιοχή Λίμνες Λασιθίου, λίγο έξω από τη Νεάπολη, δύο άνδρες δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που τους έγινε από την Αστυνομία με αποτέλεσμα εκείνοι να πυροβολήσουν στον αέρα και στην συνέχεια να εξαφανιστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

H Ένωσή μας, καταδικάζει την απρόκλητη και εγκληματική ένοπλη πράξη σε βάρος των συναδέλφων μας στο Δ.Δ Λιμνών Αγίου Νικόλαου. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το επάγγελμα του αστυνομικού είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην κοινωνία του νομού Λασιθίου. 
Διαμαρτυρόμαστε εντόνως, προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξαλειφθεί η ανοχή και η ατιμωρησία σε τέτοιου είδους επιθέσεις και απαιτούμε να εφαρμοστεί η νομοθεσία που τιμωρεί τα διαπραττόμενα αδικήματα εις βάρος των Αστυνομικών και να υπάρξει η δέουσα στήριξη στο θεσμό της αστυνομίας για να επιτελέσει απερίσπαστα το έργο της.
Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και τον τρόπο που αντέδρασαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook