Το να σε αναγνωρίζουν από το άρωμά σου είναι γοητευτικό. Το να μυρίζεις όμως από χιλιόμετρα μακριά μπορεί να γίνει ενοχλητικό για τους γύρω σου.

Μία από τις μεγαλύτερες παγίδες στις οποίες μπορεί να πέσουν οι γυναίκες, προκειμένου να μοσχοβολούν, είναι να ψεκάζονται από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τόνους από το αγαπημένο τους άρωμα, με αποτέλεσμα η μυρωδιά αυτή να γίνεται ιδιαίτερα έντονη και ενοχλητική για τους άλλους. Το να σε αναγνωρίζουν από το άρωμά σου είναι γοητευτικό. Το να μυρίζεις όμως από χιλιόμετρα μακριά είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στους γύρω σου.

Πολλές φορές, το perfum μπορεί να σταματήσει να μυρίζει μετά από κάποια ώρα, πιστεύοντας ότι η μυρωδιά του έχει εξατμιστεί. Εάν λοιπόν δε θέλετε να «λούζεστε» από πάνω μέχρι κάτω με το πανάκριβο άρωμα, καταναλώνοντάς το άδικα στην προσπάθειά σας να μοσχομυρίζετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Μόλις βγεις από το μπάνιο, βάλε το αγαπημένο σου perfume
Η ιδανική στιγμή ώρα για να το φορέσεις είναι αμέσως μετά το μπάνιο, καθώς η υγρασία βοηθά το άρωμα να σταθεροποιηθεί και έτσι θα μοσχομυρίζεις για περισσότερη ώρα.

2. Ψέκασε, αφού έχεις εφαρμόσει την ίδια κρέμα σώματος
Και η ενυδατική κρέμα σώματος βοηθάει το άρωμα να σταθεροποιηθεί και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο δέρμα σου. Πρόσεξε μόνο να επιλέξεις την κρέμα από την ίδια σειρά με το άρωμά σου, προκειμένου να μην μπερδευτούν διαφορετικές μυρωδιές και να μην αποδυναμωθεί η έντασή του.

3. Αρωμάτισε τα κατάλληλα σημεία
Εξίσου σημαντικό είναι να ψεκάσεις στα σωστά σημεία. Ξεκίνησε με τα σημεία των σφυγμών, καθώς αυτά εκπέμπουν περισσότερη θερμότητα με αποτέλεσμα το άρωμα να διαρκεί περισσότερο. Ολοκλήρωσε με το λαιμό και το πίσω μέρος από τα γόνατά σου.

womantoc.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook