Στα Ανώγεια θα πραγματοποιηθούν τα  εγκαίνια του νέου Πυροσβεστικού Κλιμακίου το Σάββατο 13-04-2019 και ώρα 12.00 π.μ. ,  τα οποία διοργανώνει ο Δήμος Ανωγείων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης υπό τον Διοικητή κ. Λαγουδάκη Νικόλαο .

Ήταν ένα χρόνιο αίτημα του Δήμου Ανωγείων αλλά και της ευρύτερης ορεινής περιοχής του Ψηλορείτη και αφορά την πυροπροστασία αλλά και την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, το οποίο βρήκε ανταπόκριση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Υπουργό κα. Όλγα Γεροβασίλη και  ολοκληρώνεται με την ίδρυση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου .

Στα εγκαίνια θα παραστεί η κα. Όλγα Γεροβασίλη , Υπουργός Προστασίας του Πολίτη την οποία αρχικά  θα υποδεχτεί και θα καλωσορίσει ο Δήμαρχος κ. Καλλέργης Μανόλης στο Δημαρχείο Ανωγείων και εν συνεχεία θα μεταβούν στο χώρο όπου θα γίνουν τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων θα ξεκινήσει με την προσέλευση των προσκεκλημένων και την άφιξη της κας. Όλγας Γεροβασίλη, θα ακολουθήσει  Αγιασμός, η  Ημερήσια διαταγή Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, καλωσόριμα του Δημάρχου Ανωγείων  και  ακολουθούν ομιλίες από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος και την Υπουργό  Προστασίας του Πολίτη κα. Όλγα Γεροβασίλη. Στη συνέχεια θα γίνει η κοπή κορδέλας των εγκαινίων και  μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα του χωριού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook