Συναντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Χανίων με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στα Χανιά και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων 

«Αναγκαία»  χαρακτήρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Απάντηση… τα Χανιά Μας» Άρης Παπαδογιάννης  τη δημιουργία ενός «Ενιαίου Συντονιστικού σχεδίου με τη συμμετοχή της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας, στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών πόλεων» με στόχο την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης και την εμπέδωση του κλίματος ασφάλειας σε πολίτες και επισκέπτες.

Στη διάρκεια διαδοχικών συναντήσεων  που είχε την Τρίτη με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και με τη διοίκηση της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στα γραφεία της, ο κ. Παπαδογιάννης υπογράμμισε  ότι «πρέπει να υπάρξει ουσιαστική συνεργασία της Ελληνικής με την Δημοτική Αστυνομία»,  για την οποία εξέφρασε την αισιοδοξία πως «θα επανασυσταθεί, θα αναβαθμιστεί, θα εκσυγχρονιστεί και θα της δοθούν τα μέσα και οι πόροι με σκοπό να έχει αποτελεσματικότητα στο έργο της». 

Σε άλλο σημείο των αναφορών του υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «οι πολίτες αισθάνονται την ελληνική αστυνομία ως ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων,  επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων και συνομίλησε με Αξιωματικούς και στελέχη της,  για τα προβλήματα αλλά και για τις δυνατότητες μιας ευρύτερης συνεργασίας που μπορεί ν’ αναπτυχθεί μεταξύ της Π.Υ. και του δήμου Χανίων.

«Η αγαστή συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της, όπως η πρόληψη αλλά και η πολιτική προστασία, βρίσκεται σε υψηλή θέση στην ατζέντα μας για την επόμενη ημέρα»  τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδογιάννης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook