Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, ώρες 9:15 - 17:00  στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Κατσανεβάκης» Γ2.2 στην Πολυτεχνειούπολη - Το αναλυτικό πρόγραμμα

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων Act-TLO, το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας και το Σύλλογο Φοιτητών ΜΠΔ του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνουν την 3η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, ώρες 9:15 - 17:00  στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Κατσανεβάκης» Γ2.2 στην Πολυτεχνειούπολη.

Η 3η ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή έχει ως ΣΤΟΧΟ την ενημέρωση των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για τη σύνδεση της πολυδιάστατης θεωρητικής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων αυτών. Είναι η ευκαιρία να ακούσουν και να συμβουλευτούν αποφοίτους της Σχολής ώστε να κατανοήσουν τις ουσιαστικές πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας την οποία θα βιώσουν στο άμεσο μέλλον. Την ημερίδα μπορούν να την παρακολουθήσουν και φοιτητές όλων των σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ επτά (7) Ομιλίες Συμβουλευτικής από προσκεκλημένους ομιλητές – έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης στους τομείς:

Επιχειρηματική Ηγεσία
 Διαχείριση Χαρτοφυλακίων Έργου
Πληροφοριακά Συστήματα
Έρευνα και Πολιτική στην Ευρώπη
Τηλεπικοινωνίες
Διοίκηση Παραγωγής/Πωλήσεων
Ψηφιακό Μarketing

Ιστοσελίδα ημερίδας: https://www.stadiodromia2019.pem.tuc.gr/el/archi/

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook