Την υποψηφιότητα του με την παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη, “Χανιά-Κοιτάμε μπροστά”, ανακοίνωσε ο Αντώνης Παπαδομανωλάκης. 

Αναλυτικά το κείμενο του:

“Πιστεύω στις ενεργές κοινωνίες που εργάζονται για το κοινό καλό. Με έμφαση στη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης και με σεβασμό στην Ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου, που οφείλουμε να αναδεικνύουμε και να μεταλαμπαδεύουμε στις επόμενες γενιές.

Μετά από ώριμη σκέψη, έλαβα την απόφαση να συμπορευτώ με τη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», επικεφαλής της οποίας είναι ο έμπειρος και με πολύ όρεξη υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης.

Απευθύνομαι στους συγχωριανούς μου, θέλοντας να επισημάνω πως όλοι γνωρίζουμε ότι τα Κεραμειά είναι μια περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, εξαιρετικό αγροτικό τομέα με καλής ποιότητας αγροτικά – κτηνοτροφικά προϊόντα (όπως λάδι, μέλι, κρασί, βότανα, γαλακτοκομικά – τυροκομικά προϊόντα) καθώς και όμορφους χώρους παραθερισμού και αναψυχής.

Πιστεύω ότι ο τόπος μας, τα Κεραμειά, που είναι, επίσης, γνωστά για τη φιλοξενία και το φιλότιμο των ανθρώπων τους, καθώς και για την ένδοξη ιστορία τους, μπορούν, με συλλογική δουλειά και καθημερινή προσπάθεια, να κάνουν αναπτυξιακά βήματα μπροστά.

Σέβομαι και αναγνωρίζω το έργο που προσέφεραν οι προκάτοχοί μας στη Δημοτική Ενότητα Κεραμειών. Σε αυτό θα πρέπει να στηριχθούμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να έρθουν καλύτερες ημέρες.

Αντώνης Παπαδομανωλάκης

Ελεύθερος Επαγγελματίας
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κεραμειών
Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντόπουλων
Πρόεδρος Ποδοσφαιρικού Σωματείου Κεραμειών”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook