Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην επιχείρηση, την οικία και τους αποθηκευτικούς χώρους του 55χρονου

Κατασχέθηκαν, πολεμικό όπλο (Kalasnikov), πιστόλι, γεμιστήρες και φυσίγγια

Συνελήφθη, σήμερα (10.04.2019) το πρωί στο Ηράκλειο, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων και δράσεων που αναπτύσσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (10.04.2019) το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε επιχείρηση, οικία και αποθηκευτικούς χώρους του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Πολεμικό όπλο τύπου «Kalasnikov»,
  • πιστόλι,
  • τέσσερις γεμιστήρες,
  • 192 φυσίγγια και 
  • τέσσερα λιπαντικά σπρέι για καθαρισμό όπλου

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook