Στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (17/04) με τον Καραϊσκάκη έχει στρέψει την προσοχή του ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, που ενδιάμεσα θα έχει προσθέσει τρεις ξεκούραστους βαθμούς.

Με δεδομένο ότι για την 27η αγωνιστική το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη θα πάρει ξεκούραστους βαθμούς με τον Αήττητο, έχει αρκετές ημέρες μπροστά του για να προετοιμαστεί για το σπουδαίο ματς της Αρτας. 

Το απόγευμα της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή στις προπονήσεις, έπειτα από το διήμερο ρεπό που δόθηκε.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Επειτα από το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (10/04) με το “βλέμμα” στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη (17/04).

Το πρόγραμμα είχε προπόνηση επανένταξης με ασκήσεις τεχνικής και ισορροπίας και αερόβιο τρέξιμο. 

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σελινιωτάκης, Κάσσος, Τεγούσης και Παπαχρήστος, ενώ εκτός ήταν οι Κουσκουνάς και Αποστολόπουλος.

ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Οι Αρναρέλλης, Τόλι, Τεγούσης, Παπαχρήστος, Σάλιακας και Σισέ θα εκτίσουν ποινές απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, στο ματς που δε γίνεται), με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμοι στο ματς με τον Καραϊσκάκη. 

Οι Τεγούσης και Σισέ, που συμπλήρωσαν 7 κίτρινες με τον Ηρακλή, δηλώθηκε να εκτίσουν την τιμωρία τους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πόντου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook