Κατερίνα Φαντάκη – Μαρκετάκη: Κοιτάμε μπροστά για έναν καλύτερο Δήμο

Στο πλευρό του Ευτύχη Δαμιανάκη και το συνδυασμό “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά”, θα δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Χανίων, η Κατερίνα Φαντάκη, η οποία δήλωσε για την απόφασή της αυτή:

Ο Δήμος Χανίων είναι ένας τόπος «ευλογημένος». Συνδυάζει και εμπεριέχει σχεδόν τα πάντα. Θάλασσα και ορεινό όγκο, τουρισμό και αγροτική παραγωγή, εξαιρετική γεωμορφολογία, μακραίωνη Ιστορία, πλούσιο πολιτιστικό «αποτύπωμα» και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό. Είναι μία περιοχή με εξαιρετικές δυνατότητες, οι οποίες, όμως, δεν έχουν αναπτυχθεί στον επιθυμητό βαθμό, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό, αλλά και ενεργοποίηση δυνάμεων με στόχο την επόμενη μέρα.

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε εκείνες τις αποφάσεις που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αναζωογόνηση του τόπου μας, με έμφαση στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Απαιτούνται συνέργειες, εμπειρία, τόλμη, ξεκάθαροι στόχοι και συλλογική πορεία προς τα εμπρός.

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες ο Ευτύχης Δαμιανάκης διαθέτει τα παραπάνω ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η παρουσία του Ευτύχη Δαμιανάκη στην ηγεσία της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» και η συμπόρευση αξιόλογων συμπολιτών μας, με κοινή «περπατησιά», αποτελούν εγγύηση για το παρόν και το μέλλον.

Σε αυτή την πρωτοβουλία, που έρχεται να απαντήσει πειστικά στις αγωνίες πολλών πολιτών για το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας, αποφάσισα να συμμετέχω, αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του Ευτύχη Δαμιανάκη. Κρίνω ότι η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία για να καταφέρουμε να αλλάξουμε εκείνα που μας απογοητεύουν και να δημιουργήσουμε βήμα – βήμα, σε γερές βάσεις, με αποφάσεις ευθύνης και ενότητα, τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη, για ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο που θα αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες. 

Κατερίνα Ι. Φαντάκη – Μαρκετάκη
Πρώην Τραπεζικός
Επαγγελματίας Αγρότισσα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook