Νίκος Καλογριδάκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη  γιατί εμπιστεύεται νέους ανθρώπους

Την απόφασή του να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά”, ανακοίνωσε ο Νίκος Καλογριδάκης.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

Ένας άνθρωπος δεν μπορεί μόνος του να σηκώσει το βάρος της πολυπλοκότητας των προβλημάτων του Δήμου Χανίων, ακούω να λέει σε κάθε ευκαιρία ο Ευτύχης Δαμιανάκης, επισημαίνοντας την ανάγκη για αποφάσεις ευθύνης, δουλειά με συνεργασία και πορεία με ενότητα. 

Κι έχει δίκιο. Το έργο, την επόμενη μέρα, σ’ ένα Δήμο με τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου Χανίων απαιτεί όχι απλά ενεργοποίηση δυνάμεων, αλλά, ταυτόχρονα, εμπειρία, γνώσεις, συνθέσεις, σχέδιο και αξιοποίηση κάθε ενεργού πολίτη, αλλά και κάθε θεσμικού φορέα που προθυμοποιείται να συμμετέχει στον συλλογικό αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο.

Οι νέοι άνθρωποι συνήθως απέχουν από τα κοινά καθώς είναι απογοητευμένοι απ’ όσα έχουν δει κι έχουν ακούσει επί σειρά ετών. Το κατανοώ, αλλά… Υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Χωρίς συμμετοχή, χωρίς να «μπούμε στον χορό», χωρίς να «κινδυνεύσουμε να καούμε από τη φωτιά», χωρίς να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε, όχι δικαιωματικά, αλλά με προσπάθεια και σκληρή δουλειά, τον ρόλο και τον ρόλο που επιθυμούμε να έχουμε, δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης απηύθυνε ένα κάλεσμα συμμετοχής προς όλους. Και τους νέους. Δεν περισσεύει κανείς, δηλώνει ο ίδιος, και η θέση του αυτή με βρίσκει σύμφωνο. Η Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» αποτελείται από ανθρώπους ικανούς, κάθε ηλικίας, που βγαίνουν μπροστά με όρεξη και μεράκι για να εργαστούν για το καλό του Δήμου μας και όλων των ανθρώπων του. Από σήμερα, με χαρά είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας. Προχωράμε όλοι μαζί, με το βλέμμα μπροστά, για τον Δήμο μας.

Νίκος Καλογριδάκης
Πτυχιούχος Σεφ
Βοηθός φυσιοθεραπευτή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook