Τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των εργασιών σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στα δυο σημεία

Την πρόοδο των εργασιών στο σημείο της αποκατάστασης της γέφυρας του Πλατανιά στον ποταμό Ιάρδανο καθώς και στο σημείο όπου γίνονται εργασίες οδοστρωσίας για την τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας μπέλεϋ στον Αλικιάνο, λίγα μέτρα πιο μακριά από την ιστορική γέφυρα που κατέρρευσε, επιθεώρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον υπουργό, η γέφυρα του Πλατανιά εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί περίπου σε ένα μήνα.

Στην περίπτωση των εργασιών τοποθέτησης στρατιωτικής γέφυρας στον Κερίτη, στον Αλικιανό, το έργο υπολογίζεται να έχει έρθει εις πέρας περίπου σε δυο μήνες. Η στρατιωτική γέφυρα μπέλεϋ που θα τοποθετηθεί θα είναι μεγαλύτερη σε μήκος, θα φτάνει ή και θα ξεπερνά τα 30 μέτρα και θα αντέχει την κυκλοφορία οχημάτων βάρους 30 τόνων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αρχικά επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται στη γέφυρα του Πλατανιά για την αποκατάστασή της και την τελική απομάκρυνση της στρατιωτικής γέφυρας.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου γίνεται η οδοστρωσία για την τοποθέτηση στη συνέχεια στρατιωτική γέφυρας στον Κερίτη στον Αλικιανό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook