Στη Ροδιά βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον οικισμό.

Συνοδευόμενος από τον Δ/ντη του σχολείου π. Αντώνη Κασσωτάκη τους Αντιδημάρχους Μ. Παπαδομανωλάκη και Ά. Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γ. Ντουλάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροδιάς Γ. Στρατάκη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ροδιάς Κ. Αλεξανδράκη, είδε από κοντά το αποτέλεσμα της αλλαγής των παλιών, ξύλινων κουφωμάτων με νέα από αλουμίνιο, αλλά και την πρόοδο των εργασιών στον χώρο άθλησης των μαθητών. 

Χώρο όπου έχουν τοποθετηθεί ήδη καθίσματα στις κερκίδες, έχουν γίνει εργασίες πρασίνου, ενώ ακολουθεί η αλλαγή του δαπέδου και η τοποθέτηση νέου, τύπου κουίκ, η αλλαγή των μπασκετών και η τοποθέτηση νέων σύγχρονων οργάνων στην παιδική χαρά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Προχωράνε με ικανοποιητικούς ρυθμούς τα έργα και στην Ροδιά. Έργα που αναβάθμισαν τις συνθήκες εκπαίδευσης στο δημοτικό σχολείο, βελτίωσαν την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου αλλά και την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ και με αυτά που έπονται, το δημοτικό σχολείο Ροδιάς γίνεται ένα απόλυτα λειτουργικό, πιο φιλικό στο περιβάλλον, σύγχρονο σχολικό κτίριο. 

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου, τους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook