Το ευχαριστήριο μήνυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου προς τις Μινωικές Γραμμές

Σε μια σημαντική οικονομική προσφορά προχώρησαν οι ΜINOAN LINES, στηρίζοντας το έργο που προσφέρει καθημερινά το συσσίτιο της ΙΜΚΑ.

Μετά από τη χορηγία αυτή η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της με το παρακάτω ευχαριστήριο:

“Στην αλυσίδα των φιλάνθρωπων και φιλόπτωχων προσώπων και φορέων που απαρτίζουν τους κρίκους της, προστέθηκε πλέον ως μόνιμος και σταθερός της υποστηρικτής και ο όμιλος των Μινωικών Γραμμών με την χορηγία σεβαστού υψηλού ποσού για το κεντρικό σύσσιτιο της Ιεράς Μητρόπολης. 

Η Ιερά Μητρόπολη μας αποδέχτηκε με ανακούφιση αυτή την προσφορά και τόσες άλλες πιο πριν από τις Μινωικές Γραμμές, ευχαριστεί και ευγνομωνεί την εταιρεία γιατί με αυτόν τον τρόπο παρατείνεται η συνέχεια αυτού του πολύτιμου και ευλογημένου έργου με αποδέκτες χιλιάδες συμπολίτες μας που τροφοδοτούνται όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής και πνευματικής κρίσης. 

Ευχόμαστε και αυτή η ευεργεσία να αποτελέσει την αφορμή ώστε να χαρούν λίγο οι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη δοξάζοντας τον Θεό που υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες με ευαισθησίες.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook