Κρήτη είναι ένας από τους ελκυστικότερους προορισμούς για τη διοργάνωση γάμων και ο Δήμος Χερσονήσου εντείνει τις προσπάθειες για την ενίσχυση του γαμήλιου τουρισμού, φιλοξενώντας 30 εκπροσώπους γραφείων οργάνωσης γάμων από 12 χώρες.

Γευμάτισαν στο κτήμα “Πασπάτη” και ενημερώθηκαν για τα πολλά “σενάρια” γάμου που προσφέρει η περιοχή, τα οποία μπορούν να περιλάβουν από καταδύσεις μέχρι μεταφορά με ελικόπτερο.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευθύμιος Μουντράκης ανέφερε:  “Μία πολύ σημαντική διοργάνωση βρίσκεται σε εξέλιξη στον Δήμο μας και αφορά τη φιλοξενία 30 wedding planners & tourism offices που ασχολούνται με τον γαμήλιο τουρισμό.

Σκοπός μας να γνωρίσουν το νησί μας και να τους δείξουμε κάποιους όμορφους χώρους, κυρίως εξωτερικούς, ιδανικούς για την τέλεση γάμων, με απώτερο σκοπό φυσικά την προώθηση κατόπιν από μέρους τους της περιοχής μας, και της Κρήτης γενικότερα, ως γαμήλιου προορισμού.

Οι 30 εκπρόσωποι από τα 25 διαφορετικά γραφεία από τις χώρες Μπαχρέιν, Ντουμπάι, Ινδία, Ρωσία, Αμερική, Αίγυπτο, Πουέρτο Ρίκο, Ολλανδία, Αυστρία, Τσεχία, Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. ενημερώθηκαν και εντυπωσιάστηκαν, από τις ξενοδοχειακές μας υποδομές και τα πολλά και διαφορετικά “σενάρια” γάμων που μπορεί να προσφέρει η περιοχή μας…

30 εκπρόσωποι από τα 25 διαφορετικά γραφεία ανα τον κόσμο ενημερώθηκαν για τα πολλά και διαφορετικά “σενάρια” γάμων που μπορεί να προσφέρει η περιοχή μας…
Οι 30 εκπρόσωποι από 12 χώρες στο κτήμα “Πασπάτη”
Γιώτινγκ, καταδύσεις, ιππασία, άμαξες, λιμουζίνες, ελικόπτερο και πολλά άλλα, όλα είναι εφικτά στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε πολύ την κα Σουζάνα Τσατσάκη από το κτήμα “Πασπάτη” για την ευγενική χορηγία του γεύματος, καθώς και τον κο Τάκη Ζερβουδάκη της GLAM EVENTS για τη διοργάνωση της επίσκεψης”.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Να σημειωθεί ότι οι Σαντορίνη, Κως, Σκιάθος, Ρόδος και η Χαλκιδική είναι τα πιο ελκυστικά μέρη της Ελλάδας για γαμήλιο τουρισμό με χώρες προέλευσης κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τον Λίβανο, τη Ρωσία και τον Καναδά. Ανερχόμενη αγορά είναι αυτή των Αράβων, των Λιβανέζων, των Αιγυπτίων και των Ινδιών.

Οι τελευταίοι επιλέγουν συνήθως την Κρήτη για γάμους με άρωμα Bollywood.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook