Θα σου πάρει πραγματικά 2 λεπτά!

Κάποια κορίτσια έχουν σμιλεμένα ζυγωματικά και μηδενικό λίπος στο πρόσωπο… εμείς δεν είμαστε αυτά τα κορίτσια!

Έχουμε ακόμα τα μάγουλα και το διπλοσάγωνο του χειμώνα (ναι, φάγαμε burgers, τι;) αλλά ξέρουμε και πως να τα καλύψουμε και να κάνουμε παράλληλα το πρόσωπό μας πιο λεπτό.

Εννοείται θα στα πούμε όλα! Ρίξε μία ματιά σε αυτή τη φωτογραφία…

Όπου βλέπεις το σκούρο χρώμα είναι η σκιά και όπου βλέπεις το ανοιχτό είναι το φως. Ναι, για contouring θα μιλήσουμε, τι νόμιζες; Ο μοναδικός τρόπος για να κρύψεις το διπλοσάγωνο με το μακιγιάζ είναι το contouring αλλά δεν θα σου πάρει όσο χρόνο όσο νομίζεις. Η τεχνική είναι απλή…

Ψηλάφισε το σαγόνι σου για να προσδιορίσεις το κόκαλο. Τώρα πέρνα με καθοδικές κινήσεις το σκούρο χρώμα ακριβώς κάτω από το κόκαλο του σαγονιού σου όπως είδες στην φωτογραφία. Αν χρησιμοποιήσεις προϊόν κρεμώδες ή σε στικ, κάνει καλό, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ blending.

Aν χρησιμοποιείς προϊόν σε πούδρα σβήνε πολύ καλά το χρώμα με φορά προς το ντεκολτέ σου. Για να ενισχύσεις όλη τη σκληρή δουλειά σου, πέρνα ελάχιστο highlighter μόνο επάνω στο κόκαλο του σαγονιού σου και φόρα ένα ρούχο με ανοιχτή λαιμόκοψη. Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νόμιζες, τα ζιβάγκο και οι κλειστοί γιακάδες δεν κολακεύουν. Σε κάθε περίπτωση μη σκας ιδιαίτερα… Είσαι υπέροχη, σε λίγο θα μαυρίσεις και όλα θα αλλάξουν!

Πηγή: queen.gr