Σταμάτησαν οι έρευνες την νύχτα της Κυριακής και θα συνεχιστούν νωρίς το πρωί της Δευτέρας – Παραμένουν στην Τρυπητή τρεις διασώστες

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες ως προς τον εντοπισμό του Πολωνού Αndrzej Weber τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Τρίτη 9 Απριλίου.

Ωστόσο οι διασώστες που ξεκίνησαν επιχείρηση εντοπισμού του αγνοουμένου, βρήκαν σήμερα τη σκηνή του με τα προσωπικά του αντικείμενα, όχι όμως τον ίδιο.

Η σκηνή βρέθηκε στην έξοδο του φαραγγιού της Τρυπητής στην παραλία, περίπου στα όρια Σφακιά – Σέλινο. 

Οι έρευνες σταμάτησαν λόγω βραδιού και θα ξεκινήσουν και πάλι αύριο νωρίς το πρωί. Στο σημείο ωστόσο παρέμειναν απόψε τρία άτομα από τη διασωστική ομάδα, τα οποία θα διανυκτερεύσουν στην Τρυπητή.

Θυμίζουμε ότι ο Αndrzej Weber έφτασε στο αεροδρόμιο των Χανίων το Σάββατο 6 Απριλίου και στην συνέχεια κατευθύνθηκε με λεωφορείο προς νότια Κρήτη, στα Λευκά Όρη. Στις 6 Απριλίου βρισκόταν στη Σούγια και ακολούθησε το μονοπάτι Ε4 μεταξύ Σουγιάς και χώρας Σφακίων.

Η τελευταία τηλεφωνική επαφή έγινε Δευτέρα βράδυ 09 απριλίου. Η επιστροφή του είχε προγραμματιστεί με αεροπλάνο στην Κρακοβία το πρωί της 13ης απριλίου, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο αεροδρόμιο των Χανίων για την πτήση. Από τότε ενημερώθηκαν οι αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και τη διάσωση του Πολωνού.

Ο Αndrzej είναι 64 χρόνων, 1.94 ύψος, κοντά γκρίζα μαλλιά, πράσινο-γρι μάτια. Ήταν ντυμένος με αθλητικά ρούχα. (σκούρο παντελόνι, μπλε λεπτό μπουφάν). Είχε μαζί του ένα σακίδιο με τουριστικό εξοπλισμό (σκηνή, υπνόσακο, γκαζάκι, κτλ.) και ταυτότητα.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook