Σε ειδυλλιακό περιβάλλον κοντά στη θάλασσα, μέσα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου Anissa Beach θα  γιορτάσουμε τις Άγιες μέρες με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη. 

Στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου, τον  Άγιο Υάκινθο,  την Μεγάλη Παρασκευή, θα τελεστεί η λειτουργία και θα ακολουθήσει περιφορά του Επιταφίου.

Θα ακολουθήσει μεγάλος μπουφές με θαλασσινά, νηστίσιμα και μη, εδέσματα. 

Το Μεγάλο Σάββατο, θα λάμψει ο ουρανός από τα εντυπωσιακά βεγγαλικά, με το κάψιμο του Ιούδα, αμέσως μετά την λειτουργία.  

Θα ακολουθήσει Αναστάσιμο δείπνο με πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, παρασκευασμένα με αγνά υλικά, υπό την φροντίδα του Executive Chef!

Μετά τις 23.00 θα διασκεδάσουμε με  τον Κωνσταντίνο Αλατζόγλου και την Γλυκερία Καλογεράκη, τους Kazoo Band, στο ατμοσφαιρικό Wine Bar & More, με  πολύ ιδιαίτερες ετικέτες  κρασιών,  μοναδικά κοκτέηλ και επώνυμα ποτά.

Την Κυριακή του Πάσχα, θα γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα, θα σουβλίσουμε, θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια και θα διασκεδάσουμε, όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουν:

 Απίστευτο κέφι, ζωντανή λαϊκή μουσική, με την Βάλια Ειρηναίου και τον Νίκο Καράλη.  

Για τους  μικρούς μας φίλους, το επιτελείο των animateur  μας , θα φροντίσουν για την δημιουργική απασχόληση τους με βάψιμο αυγών, μαθήματα ζαχαροπλαστικής, απίστευτες κατασκευές και παιδικό Σινεμά.  

Πακέτα διαμονής all inclusive,   26 με 29 Απριλίου στο ανοιξιάτικο Anissa Beach and Village, 3 διανυκτερεύσεις/4 ημέρες σε δίκλινο, μόνο 170 ευρώ το άτομο ή 2 διανυκτερεύσεις/3 ημέρες μόνο 120 ευρώ το άτομο .

Πληροφορίες  στο 6946003689.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook