Ξεκινούν την Τρίτη 16 Απριλίου οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Νεάρχου 

Χρειάστηκαν οι διαμαρτυρίες πολλών Χανιωτών, οι οποίες εκφράστηκαν και σε σχετικό σχόλιο του Flashnews.gr για να αποφασιστεί να "διορθωθεί" η άσφαλτός στην οδό Νεάρχου, στην είσοδο της πόλης των Χανίων;

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος ανακοίνωσε πως "στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασιών του έργου  “Ανακατασκευή οδοστρωμάτων οδών εντός Δ.Ε. Χανίων” (Προϋπολογισμού μελέτης 1.000.000 ευρώ) ξεκινούν την Τρίτη (16/4) το πρωί, οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Νεάρχου. 

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν από την Κ. Μαλλινού (από το “κρι-κρι”) έως την Ι. Σφακιανάκη (παλιό ΙΚΑ), αλλά και σε τμήμα της Οδού Παπαρηγοπούλου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα επί της οδού Νεάρχου θα έχουν ολοκληρωθεί σε περίπου μία εβδομάδα, για το λόγο αυτό παρακαλείται η κατανόηση των δημοτών."

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ¨ξυστεί" και επιδιορθωθεί στα σημεία όπου υπάρχουν λακκούβες ο ασφαλτοτάπητας και στην συνέχεια θα στρωθεί νέος. 

Στην διάρκεια των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται "μετ' εμποδίων" κάτι που σημαίνει πως εαν οι εργασίες είναι σε εξέλιξη έστω στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας τα μποτιλιαρίσματα θα είναι αναπόφευκτα.