Δεν χωράει ανθρώπου νους την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε σε κινεζική επαρχιακή πόλη, όταν ένα κοριτσάκι τεσσάρων μόλις ετών βρήκε τραγικό θάνατο, κλειδωμένο επί τουλάχιστον εννέα ώρες μέσα στο όχημα του πατέρα της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η άτυχη μικρή βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα της επί τουλάχιστον 9 ώρες, με τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ μέσα στο όχημα ξεπερνούσε τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του κοριτσιού είχε αναλάβει να πάει την μικρή στο σχολείο της, όταν ένα τηλεφώνημα στο κινητό, του απέσπασε την προσοχή έξω από το σχολείο, με αποτέλεσμα να ξεχάσει να πει στο κορίτσι που κοιμόταν να κατέβει από το όχημα.

Στη συνέχεια, νομίζοντας πως το παιδί είχε κατέβει για να πάει στο σχολείο, μετέβη στην εργασία του, παρκάροντας το αυτοκίνητο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης με το παιδί στο εσωτερικό του.

Η απουσία του παιδιού, μάλιστα, έγινε αντιληπτή σχεδόν εννιά ώρες αργότερα από τη μητέρα, όταν πήγε στο σχολείο για να παραλάβει την κόρη της, όταν την ενημέρωσαν ότι η μικρή δεν είχε εμφανιστεί καθόλου από το πρωί.

Αμέσως επικοινώνησε με τον σύζυγό της, ο οποίος κι έκανε την μακάβρια ανακάλυψη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με το άτυχο κοριτσάκι να έχει χάσει ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή λόγω ασφυξίας και θερμοπληξίας.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο πατέρας συνελήφθη από τις αρχές για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κι ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ αναμένεται να δικαστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα, αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης μέχρι και 5 χρόνων.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook