Χωρίς να βρεθεί ίχνος του 64χρονου Πολωνού που αγνοείται από τις 9 Απριλίου στην περιοχή του φαραγγιού της Τρυπητής, ολοκληρώθηκαν και σήμερα οι έρευνες.

Οι διασώστες που για δεύτερη ημέρα χτένισαν την ευρύτερη περιοχή δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον άτυχο Πολωνό που δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μια εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι χθες οι διασώστες βρήκαν τη σκηνή του στην έξοδο του φαραγγιού της Τρυπητής, περίπου 100 μέτρα από την παραλία. Στη σκηνή βρέθηκαν όλα τα προσωπικά του είδη, όπως αρβύλες, ρούχα, φάρμακα, γυαλιά, προσωπικά αντικείμενα, φορτιστές, παντόφλες, το νικελένιο ποτηράκι και πιάτο του, ωστόσο δεν βρέθηκε το κινητό του.

Οι έρευνες σταμάτησαν για σήμερα από τις ίδιες ομάδες διασωστών που αναζητούν τον Πολωνό εδώ και δυο μέρες. Αύριο θα συνεχιστεί η αναζήτηση από ομάδα διασωστών που αποτελείται από τον διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες από την πρώτη ημέρα, καθώς και από νέα ομάδα της ΕΜΑΚ και πυροσβεστών από τον Π.Σ. Βρυσών. Οι έρευνες θα αρχίσουν και πάλι νωρίς το πρωί πρώτα από το κομμάτι της Αγίας Ρουμέλης μέχρι την Τρυπητή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμμετάσχει αύριο και το λιμενικό στις έρευνες από θαλάσσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να συμμετάσχουν δύτες αλλά και ελικόπτερο στην αναζήτηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook