"Ενα χυμο μπύρας στον μπασιστα", όπως έλεγε και ο ίδιος

Μια εκδήλωση - γιορτή στη μνήμη του Σταμάτη Ζολινδάκη, μιας ροκ μορφής των Χανίων, μέλος του συγκροτήματος "Τριώνυμο", θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαϊου.

Τα έσοδα της εκδήλωση, που θα έχει τίτλο "Ένα χυμό μπύρας στον μπασίστα", αγαπημένη φράση του εκλιπόντος, θα διατεθούν στον ΕΛΕΠΑΠ.

Δείτε παρακάτω την ανακοινωση των φιλων του από το "Τριώνυμο" για την εκδήλωση

"Ενα χυμο μπύρας στον μπασιστα." 

Αυτήν την ατάκα του Σταμάτη που χρησιμοποιούσε σε κάθε live, θα εχει τιτλο η εκδηλωση για να τον τιμησουμε. Ειναι συγκινητικο το μεγεθος του πληθους των φιλων και συνεργατων που επικοινωνησαν μαζι μας και επιθυμουν να βοηθησουν με καθε τροπο και να συμμετάσχουν στην δημιουργια αυτης της εκδηλωσης, που θα εχει φιλανθρωπικο χαρακτηρα και τα εσοδα θα διατεθουν στον ΕΛΕΠΑΠ. Σας ευχαριστουμε ολους.

Η εκδηλωση θα γινει στο Rock Sugar στις 4 Μαιου ημερα Σαββατο. Πληθος καλλιτεχνων και φιλων, αφιλοκερδως, θα συνοδευσουν το Τριωνυμο και τους Πληνθετες, τις μεγαλες αγαπες του φιλου μας σε ενα προγραμμα με τραγουδια δικα του και τραγουδια που λατρεψε. 

Θα ειναι μια γιορτη. Οχι μνημοσυνο. Οχι θρηνος. Μια γιορτη που ο ιδιος επιθυμουσε να γινει. Να γιορτασουμε την ζωη του και να μοιραστουμε την αγαπη του για την μουσικη, να διασκεδασουμε με τα καμωματα του, να πιουμε στην μνημη του και "να ειμαστε καλα, για να γινομαστε χάλια" οπως ο ιδιος ευστοχα το εθετε...