Αντάλλαξαν απόψεις για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν και ταλανίζουν την τοπική κοινωνία

Από την Ασή Γωνιά ξεκίνησε τις επισκέψεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου κ. Παντελής Καραγιαννάκης χθες Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού:

Τον επικεφαλής του συνδυασμού «Αποκόρωνας η γη μας» υποδέχτηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Δραμηλαράκη Χρυσή και κ. Γύπαρης Ανδρέας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής. 

Στην πολυπληθή και γόνιμη συνάντηση οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν και ταλανίζουν την τοπική κοινωνία. Ειδικότερα η κ. Δραμηλαράκη εξέφρασε την ανάγκη λειτουργικής ενότητας όλων των περιοχών του Αποκόρωνα, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε ότι πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στην περιοχή τους. Ο κ. Καραγιαννάκης συζήτησε με τους κατοίκους για τις ανάγκες που προέχουν και κατέθεσε την πολύχρονη εμπειρία του σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν γενικότερα την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον συνδυασμό του κ. Καραγιαννάκη, και έδειξαν ότι χρειάζονται μια νέα αντίληψη για την διοίκηση του τόπου, δίνοντας μια νέα, θετική δυναμική στον προεκλογικό αγώνα. 

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού και την «επόμενη» μέρα των δημοτικών εκλογών.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook