Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου επισκέψεις στα σώματα ασφαλείας της πόλης.

Αρχικώς επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και συναντήθηκε με τον αστυνομικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Σπυριδάκη.

Κατόπιν επισκέφθηκε την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Λαγουδάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου κ. Γεώργιος Τσικαλάς και άλλα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, συνοδεία του Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Ηγουμενίδη, όπου συζήτησαν με τον διοικητή κ. Ιωάννη Τασόπουλο και τον αναπληρωτή διοικητή κ. Ιωάννη Φανουργιάκη. Ακολούθησε συνάντησή τους με το σωματείο εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, παρουσία του προέδρου του σωματείου κ. Δημήτρη Βρυσάλη.

«Η επόμενη τετραετία είναι η τετραετία του κοινωνικού κράτους. Η κυβέρνηση παρέλαβε όχι χρεωμένα, αλλά χρεοκοπημένα νοσοκομεία κα τηρουμένων των αναλογιών και των δυσκολιών, ειμαι ικανοποιημένος σε σχέση με όσα επιτεύχθηκαν στο χώρο της υγείας. Όταν αναλάβαμε, καταφέραμε να ξεχρεώσουμε τα νοσοκομεία και άρχισαν, με απόφαση του πρωθυπουργού, οι προσλήψεις που για την πρώτη προγραμματική περίοδο ήταν 3.500.

Όπου δεν μπορούσαμε να κάνουμε μόνιμες προσλήψεις, ενισχυθήκαμε με επικουρικούς γιατρούς και νοσηλευτές», είπε ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά την επίσκεψή του στο ΠΑΓΝΗ. 

Ακολούθησε η συνάντηση με τη διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας κα. Ελένη Μαυρομάτη. Στην 7η ΥΠΕ ανήκουν όλες οι δομές του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας της Κρήτης.

Τέλος, ο κ. Κουρουμπλής παρέστη στην εκδήλωση του απολογισμού της περιφέρειας Κρήτης και του Υπουργείου Τουρισμού, όπου μίλησε η κα. Ελενα Κουντουρά.

«Για την τόνωση του τουρισμού δρομολογούνται μέτρα που θα οδηγήσουν στην απλοποίηση των διαδικασιών έκδοσης βίζας για ταξιδιώτες. Και στις άμεσες προτεραιότητες είναι και η στελέχωση των πρεσβειών με περισσότερο προσωπικό, ώστε να προχωρούν ταχύτατα οι διαδικασίες» είπε σχετικά. 

Την Τρίτη 16 Απριλίου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την περιοδεία του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στις 10:45 θα έχει συνάντηση με το σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου και στις 12:30 με τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Γεώργιο Αρμουτάκη. Στις δε 13:45 θα συναντηθεί με το Σωματείο Αστυνομικών υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook