Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1st wedding venues sightseeing event στην Κρήτη, που διοργάνωσε η εταιρία Glam events του κ. Τάκη Ζερβουδάκη στις 8-10 Απριλίου.

Στην 3ήμερη αυτή εκδήλωση, συμμετείχαν 30 διοργανωτές γάμων από όλο τον κόσμο, από χώρες όπως Αμερική, Ρωσία, Ντουμπάι, Μπαχρέϊν,  Αίγυπτο, Λίβανο, Αγγλία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Τσεχία , Ιταλία, κ.α

Η υποδοχή των καλεσμένων έγινε την Δευτέρα 8 Απριλίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου όπου απεύθυνε χαιρετισμό η εκπρόσωπος του Δ.Χανίων Κα Μιχαηλάκη. Έπειτα, ενημερώθηκαν από τους διοργανωτές  για τους λόγους που ένα ζευγάρι μπορεί να επιλέξει την Κρήτη ως γαμήλιο προορισμό και στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση με ζωντανή υπόκρουση από σαξόφωνο & βιολί.

Τις επόμενες δύο ημέρες, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν σε πολλούς χώρους σε όλη την Κρήτη ( κτήματα, φάρμες, ξενοδοχεία, παραλίες κλπ) και ενδιάμεσα – την Τρίτη το βράδυ- τους έγινε δίωρη παρουσίαση  40 ακόμη γαμήλιων τοποθεσιών.   

Το συμπέρασμα που προέκυψε από τους συμμετέχοντες, είναι πως όντως η Κρήτη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να γίνει κορυφαίος γαμήλιος προορισμός και υποσχέθηκαν ότι θα συμπεριλάβουν το νησί μας στις βασικές τους προτάσεις/προωθήσεις προς τους πελάτες τους.

Για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ένωση ξενοδόχων Ν.Χανίων και τα ξενοδοχεία Creta palm, Santa Marina Plaza, Avra imperial και Kydon hotel για την φιλοξενία, την Cretan VIP travel για τις μεταφορές, τους Monterno caterιng,  Agreco farm, & Ktima Paspati για τα γεύματα, τα ανθοπωλεία Εν Κήπω & Μαρία Ζεμπίλη για τους στολισμούς, τους  Κους Στέλιο Γαζιώτη & Edmond Aleksi για την ζωντανή μουσική  τους Zitaalpha phototeam & Videoview για την κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και τον Αντιδ/ρχο Χερσονήσου Κο Μουντράκη για την βοήθεια του.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook